Behandling af piskesmæld og nakkesmerter

Søger du en kompetent og professionel fysioterapeut til behandling af piskesmæld og behandling af nakkesmerter i København? Hos Klinikken i Borgergade i København K er vi specialister i ryg- og nakkesmerter, som hæmmer dig i dagligdagen.

Vi har mange års erfaring med behandling af forskelligartede smerter, som er pludseligt opstået. Har du været ude for en ulykke, der har fremprovokeret ondt i nakken, kan vi hjælpe dig med effektiv behandling af piskesmæld og behandling af nakkesmerter. Der er ingen grund til at gå med smerter, når der kan gøres noget ved dem – kontakt os derfor med det samme.

Bliv smertefri med behandling af nakkesmerter

Når du først har levet en dag med smerter i nakke og/eller ryg, ved du, hvor meget du egentlig bruger både ryg og nakke. Det er stort set hver eneste bevægelse, du foretager dig, og det er derfor virkelig noget, der kan lægge en dæmper på din lyst til at opleve og være aktiv i dagligdagen. Men det behøver ikke at være sådan.

Det kræver blot, at du søger professionel hjælp og ekspertise, hvilket vi har masser af. Behandling af piskesmæld og behandling af nakkesmerter er to af vores største nicher, hvorfor du er i gode og trygge hænder, når du er patient hos os. Vi kan hjælpe dig tilbage til et liv uden smerter.

Hør mere om behandling af piskesmæld

Når vi yder behandling af piskesmæld og behandling af nakkesmerter, har vi fokus på at lindre og skabe gode resultater. Vores mål er et smertefrit liv for dig, hvorfor din tilfredshed er altafgørende for os. Vi gør alt, der står i vores magt, for at gøre dig rask, så du kan bevæge dig frit igen. Ved hjælp af kompetent behandling og stor faglig integritet skaber vi fornemme resultater for vores patienter, som døjer med ryg- og nakkeproblemer.

Har du smerter, kan vi også hjælpe dig. Book en tid i vores klinik med det samme, smerterne opstår.

Ring på telefon 33 13 40 85 eller skriv til fys.borgergade@mail.dk.

Skriv til os her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse​:

Borgergade 20

1300 Kbh. K

Telefon 33 13 40 85

Fax 33 91 20 13

E-mail fys.borgergade@mail.dk

CVR:18308541

Telefontid:

Man - tors

9.00 - 11.30, 13.00 - 14.00

Fre 9.00 - 12.00

Telefon: 33 13 40 85

Åbningstider:

Mandag til torsdag

kl. 8.00 til kl. 19.00

Fredag kl. 8.00 til kl. 15.00

Lørdag og søndag lukket

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 8 anmeldelser på Facebook

KLINIKKEN BORGERGADE I/S KLINIK FOR FYSIO
Borgergade 20
1300 København K