Smerter i nakke

Behandling af piskesmæld og nakkesmerter af specialister

Vi behandler forskellige smerter i nakken

Søger du en kompetent og professionel fysioterapeut til behandling af piskesmæld og smerter i nakken i København? Hos Klinikken i Borgergade i København K er vi specialister i behandling af nakkesmerter og rygsmerter, som hæmmer dig i dagligdagen.

​Vi har mange års erfaring med behandling af forskelligartede smerter i nakken, som er pludseligt opstået. Har du været ude for en ulykke, der har fremprovokeret ondt i nakken, eller symptomer på piskesmæld, herunder hovedpine, kan vi hjælpe dig med effektiv behandling af piskesmæld. Der er ingen grund til at gå med nakkesmerter, når der kan gøres noget ved dem – kontakt os derfor med det samme.

​Behandling af nakkesmerter og øvrige smerter

Når du først har levet en dag med smerter i nakke og/eller ryg, ved du, hvor meget du egentlig bruger både ryg og nakke. Det er stort set hver eneste bevægelse, du foretager dig, og det er derfor virkelig noget, der kan lægge en dæmper på din lyst til at opleve og være aktiv i dagligdagen. Men det behøver ikke at være sådan.

​Det kræver blot, at du søger professionel hjælp og ekspertise, hvilket vi har masser af.

Behandling af piskesmæld og behandling af nakkesmerter er to af vores største fokusområder, hvorfor du er i gode og trygge hænder, når du er patient hos os. Vi kan hjælpe dig tilbage til et liv uden smerter i nakken eller piskesmæld.

​Hør mere om behandling af piskesmæld eller book en tid

Når vi yder behandling af nakkesmerter eller piskesmæld, har vi fokus på at lindre og skabe gode resultater. Vores mål er et smertefrit liv for dig, hvorfor din tilfredshed er altafgørende for os. Vi gør alt, der står i vores magt, for at gøre dig rask, så du kan bevæge dig frit igen. Ved hjælp af kompetent behandling, øvelser derhjemme og stor faglig integritet skaber vi fornemme resultater for vores patienter, som døjer med ryg- og nakkeproblemer.

Har du andre smerter, kan vi også hjælpe dig. Book en tid i vores klinik med det samme, smerterne opstår.

Vi tilbyder også behandling af iskias, diskusprolaps, hold i nakken og lændesmerter. Ring på telefon 33 13 40 85 eller skriv til vores e-mail fys.borgergade@mail.dk.​​

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe til os på 33 13 40 85, hvis du har spørgsmål.

Telefon tider​

Mandag​ - tordag

9.00 - 11.30

13.00 - 14.00

Fredag​

9.00 - 12.00

Åbningstider

Mandag​

8.00 - 18.00

Tirsdag​

8.00 - 18.00

​​​Onsdag​

8.00 - 18.00

Torsdag​

8.00 - 18.00

Fredag​

8.00 - 14.00

Lørdag og søndag​

Lukket​

KLINIKKEN BORGERGADE I/S KLINIK FOR FYSIO​

Borgergade 20

1300 København K

- Find vej med Google Maps

CVR: 43382187​

Telefon: 33 13 40 85

E-mail: fys.borgergade@mail.dk