Smerter i nakke og ryg

Hold i nakken eller ryggen behandles

Ondt i nakken eller ryggen? Så hjælper vi gerne

Har du fået hold i nakken eller hold i ryggen? I Klinikken i Borgergade i København K tilbyder vi fysioterapi/kiropraktik af høj kvalitet med fokus på at skabe gode resultater, så du kan slippe for at have ondt i nakken og ryggen. Vi har gennem mange år tilegnet os stor ekspertise inden for særligt hold i nakken og hold i ryggen, hvorfor vi kan hjælpe dig med grundig og effektiv behandling af dine smerter.

Akut opståede smerter i nakke og ryg lægger en dæmper på dit generelle bevægelsesapparat, og du tvinges til at holde dig i ro. Vi kan dog gøre noget ved det, hvis du kommer til os, så snart smerterne opstår. Book en tid i vores klinik, og lad os hjælpe dig med kompetent behandling.

Hold i ryggen eller nakken kan skyldes forskellige årsager

Der kan være rigtig mange årsager til hold i nakken eller ryggen. Dog kender man ikke den helt konkrete, videnskabelige forklaring på det, men visse bevægelser kan fremprovokere det. Begge dele kan gøre utroligt ondt i nakken og ryggen, hvilket lægger en dæmper på din bevægelighed dagligdagen.

Der findes diverse teorier, men de helt eksakte mekanismer, der udløser det, vides stadig ikke.

Følgerne kan være svære symptomer som:​

  • Ømhed og stivhed i nakkemuskulaturen
  • Smerter, der stråler ud i skuldre og arme
  • Nedsat bevægelighed
  • Synkebesvær
  • Nakkehovedpine / spændingshovedpine
  • Og meget andet.

Hvad kan man gøre mod hold i nakken?

Døjer du med nogle af ovenstående smerter, kan det være, at du har hold i nakke eller ryg, hvorfor det vil give god mening at blive tilset af en professionel fysioterapeut/kiropraktor, som kan hjælpe dig af med smerterne. Jo før, jo bedre.

Nye undersøgelser viser, at effektiv og grundig kiropraktisk behandling har større gavnlig effekt på hold i nakken og hold i ryggen end medicinsk behandling. I vores klinik har vi altid en dygtig behandler, der kan give en kyndig behandling – eventuelt i kombination med diverse øvelser, som er gode for bevægelsesapparatet.

Smertestillende medicin er nemlig sjældent effektivt ret længe ad gangen, og det er ikke en holdbar behandling af ondt i nakken og ryggen. Formoder vi ved nærmere undersøgelse, at der kan være nogle underliggende årsager til de akutte smerter, vil vi benytte os af røntgenoptagelser for at determinere, hvilken behandling der er mest gavnlig i det konkrete scenarie.

Kontakt os ved hold i ryggen eller nakken og book en tid

Book en tid i vores klinik, og lad os hjælpe dig godt på vej til et liv uden smerter med behandling af hold i ryggen eller hold i nakken. Ring på telefon 33 13 40 85 eller skriv til e-mail fys.borgergade@mail.dk.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe til os på 33 13 40 85, hvis du har spørgsmål.

Telefon tider​

Mandag​ - tordag

9.00 - 11.30

13.00 - 14.00

Fredag​

9.00 - 12.00

Åbningstider

Mandag​

8.00 - 18.00

Tirsdag​

8.00 - 18.00

​​​Onsdag​

8.00 - 18.00

Torsdag​

8.00 - 18.00

Fredag​

8.00 - 14.00

Lørdag og søndag​

Lukket​

KLINIKKEN BORGERGADE I/S KLINIK FOR FYSIO​

Borgergade 20

1300 København K

- Find vej med Google Maps

CVR: 43382187​

Telefon: 33 13 40 85

E-mail: fys.borgergade@mail.dk