Smerter i ryg og lænd​

Ondt i lænden og ryggen behandles

Har du ondt i ryggen eller ondt i lænden, tilbyder vi hos Klinikken Borgergade i København i K professionel fysioterapi, der kan hjælpe dig af med dine smerter. Oplever du ofte at have problemer med ryggen, kan det være en hæmsko for at leve livet fuldt ud.

Smerterne kan tage til, hvis der ikke gøres noget for at lindre, hvorfor vi tilbyder vores ekspertise inden for smerter i ryggen, så du igen får en funktionel ryg, der ikke hæmmer din dagligdag. Gør noget ved dine gener, før de for alvor tager til og gør permanent skade. Vi har kompetencerne til at hjælpe dig godt og sikkert igennem et forløb med behandling og træning. Vi tilbyder også behandling af nakkesmerter.

Ondt i ryggen kan være forårsaget af forskellige ting
Måske sidder en nerve i klemme. Ondt i ryggen og ondt i lænden kan skyldes rigtig mange ting. Generne opstår typisk meget uventet, og det er i mange tilfælde vanskeligt at determinere den egentlige årsag til den pludselige smerte. Diverse fagfolk vil give forskellige bud på årsagen, og du vil muligvis have et andet.

Uanset hvad skal vi gøre noget ved dine smerter, så du kan fungere igen helt uden at have ondt.

Er det hold i ryggen, du døjer med, har man aldrig rigtig fundet frem til den egentlige årsag – men ikke desto mindre kan det afhjælpes gradvist med grundig og effektiv fysioterapi, hvilket vi kan hjælpe dig med her i klinikken.

Bestil tid til behandling af ondt i lænden og ryggen

Hos Klinikken i Borgergade er vi specialister i alle former for rygproblemer. Om det er ondt i ryggen eller lændesmerter, diskusprolaps eller hold i lænden eller ryggen, har vi altid en dygtig behandler, der kan tage sig godt af dig. Vi har alle masser af erfaring og har hjulpet mange patienter med svære rygsmerter.

Har du smerter i ryggen, finder du hurtigt ud af, hvor meget du egentlig bruger din ryg til. Gør derfor noget ved problemet med det samme, og lad os professionelle give dig en god behandling, så du bliver smertefri.

Book en tid til behandling af ondt i lænden eller ondt i ryggen på telefon 33 13 40 85 eller skriv til -mail fys.borgergade@mail.dk.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe til os på 33 13 40 85, hvis du har spørgsmål.

Telefon tider​

Mandag​ - tordag

9.00 - 11.30

13.00 - 14.00

Fredag​

9.00 - 12.00

Åbningstider

Mandag​

8.00 - 18.00

Tirsdag​

8.00 - 18.00

​​​Onsdag​

8.00 - 18.00

Torsdag​

8.00 - 18.00

Fredag​

8.00 - 14.00

Lørdag og søndag​

Lukket​

KLINIKKEN BORGERGADE I/S KLINIK FOR FYSIO​

Borgergade 20

1300 København K

- Find vej med Google Maps

CVR: 43382187​

Telefon: 33 13 40 85

E-mail: fys.borgergade@mail.dk