Genoptræning på vores træningscenter

Vores træningscenter til genoptræning har en bred række af udstyr til styrke- og kredsløbstræning. Desuden har vi to gymnastiksale til genoptræning, hvor den store primært bliver brugt til holdtræning og den lille til individuelle behandlinger.

Vores klinik i Borgergade i København K har endvidere otte separate behandlingsrum, to toiletter, et handicaptoilet samt omklædningsfaciliteter med bad. Vi holder til på 4. sal, men vi har en stor elevator og en lift til kørestole, ligesom vi har handicapparkering. Derved kan alle komme til genoptræning hos os.

Vi har en bred faglig viden til genoptræning

​Vi har en bred faglig viden og kan derfor tilgodese alle alders- og sygdomsgrupper, herunder genoptræning til både idrætsudøveren med en akut skade og til den kroniske rygpatient, men også til patienter med andre former for varige lidelser.

McKenzie-behandling

Vi tilbyder blandt andet McKenzie-behandling, som er en anerkendt behandlingsmetode til især nakke- og ryglidelser. Med McKenzie-behandling får patienten først en behandling på klinikken, hvorefter man skal lave en række bestemte øvelser derhjemme. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores McKenzie-behandling.

Vi er over 12 fysioterapeuter, der er tilknyttet klinikken, og det fører til en lang række af kompetencer, der gør, at vi kan imødekomme en bred række af udfordringer i forbindelse med genoptræningen.

Hør mere om vores behandlinger

​Din egen læge skal vurdere, om du har behov for genoptræning hos os, og når du bliver henvist, vil vi starte med en grundig undersøgelse af dig, hvorpå du og din fysioterapeut vil lægge en plan og et mål for hele dit behandlingsforløb.

Du kan komme forbi klinikken i København. Du kan også ringe til os på telefon 33 13 40 85 eller skrive til e-mail fys.borgergade@mail.dk for at få mere information om vores behandlingstyper, eksempelvis McKenzie-behandling.

Skriv til os her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse​:

Borgergade 20

1300 Kbh. K

Telefon 33 13 40 85

Fax 33 91 20 13

E-mail fys.borgergade@mail.dk

CVR:18308541

Telefontid:

Man - tors

9.00 - 11.30, 13.00 - 14.00

Fre 9.00 - 12.00

Telefon: 33 13 40 85

Åbningstider:

Mandag til torsdag

kl. 8.00 til kl. 19.00

Fredag kl. 8.00 til kl. 15.00

Lørdag og søndag lukket

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 8 anmeldelser på Facebook

KLINIKKEN BORGERGADE I/S KLINIK FOR FYSIO
Borgergade 20
1300 København K