Genoptræning og Mckenzie-behandling på vores træningscenter

Vores træningscenter til genoptræning har en bred række af udstyr til styrke- og kredsløbstræning. Desuden har vi to gymnastiksale , hvor den store primært bliver brugt til holdtræning og den lille til individuelle behandlinger, herunder Mckenzie-behandling.

Vores klinik i Borgergade i København K har endvidere otte separate behandlingsrum, to toiletter, et handicaptoilet samt omklædningsfaciliteter med bad. Vi holder til på 4. sal, men vi har en stor elevator og en lift til kørestole, ligesom vi har handicapparkering. Derved kan alle komme til genoptræning hos os.

Vi har en bred faglig viden og kan derfor tilgodese alle alders- og sygdomsgrupper, herunder genoptræning til både idrætsudøveren med en akut skade og til den kroniske rygpatient, men også til patienter med andre former for varige lidelser.

Vi er over 12 fysioterapeuter, der er tilknyttet klinikken, og det fører til en lang række af kompetencer, der gør, at vi kan imødekomme en bred række af udfordringer i forbindelse med genoptræningen.

Vi tilbyder blandt andet genoptræning af:

  • Knæ
  • Ankel
  • Skulder
  • Ryg
  • Nakke

Vi genoptræner også efter operation samt diskusprolaps.

McKenzie-behandling til nakke- og ryglidelser

Vi tilbyder blandt andet McKenzie-behandling, som er en anerkendt behandlingsmetode til især nakke- og ryglidelser. Med McKenzie-behandling får patienten først en behandling på klinikken, hvorefter man skal lave en række bestemte øvelser derhjemme. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores McKenzie-behandling.

Kontakt os og hør mere om vores genoptræning

Din egen læge skal vurdere, om du har behov for genoptræning hos os, og når du bliver henvist, vil vi starte med en grundig undersøgelse af dig, hvorpå du og din fysioterapeut vil lægge en plan og et mål for hele dit behandlingsforløb.

Du kan enten komme forbi klinikken i København. Du kan også ringe til os på telefon 33 13 40 85 eller skrive til e-mail fys.borgergade@mail.dk for at få mere information om vores behandlingstyper, eksempelvis McKenzie-behandling.​

Skriv til os her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse​:

Klinik for Fysioterapi​

Borgergade 20

1300 Kbh. K

Telefon 33 13 40 85

E-mail fys.borgergade@mail.dk

Fax 33 91 20 13

CVR:18308541

Telefontid:

Man - tors

9.00 - 11.30, 13.00 - 14.00

Fre 9.00 - 12.00

Åbningstider:

Mandag til torsdag

kl. 8.00 til kl. 18.00

Fredag kl. 8.00 til kl. 15.00

Lørdag og søndag samt helligedage lukket