Vi hjælper dig på vej

Effektiv behandling af leddegigt

Vi har alle de nødvendige faciliteter og fagpersoner

Leddegigt er en kronisk inflammationstilstand, der påvirker leddene i blandt andet knæ, nakke, ryg og skuldre, og lidelsen kan føre til betydelige smerter samt nedsat bevægelsesfrihed. I vores fysioterapeutiske klinik forstår vi, hvor vigtigt det er med en målrettet tilgang til behandling af leddegigt. Derfor arbejder vi også med tilpassede behandlings- og træningsforløb for leddegigtpatienter, der ønsker størst mulig mobilitet og færrest mulige smerter.

Vores fysioklinik ligger i Borgergade i København K. Her holder vi til på 4. sal, men med elevator, handicapparkering og handicaplifte har vi de bedste faciliteter for patienter med svær kronisk leddegigt. Dertil har vi moderne, separate behandlingsrum, hvor du får en privat behandling af en autoriseret fysioterapeut.

Tilpassede behandlingsmetoder til leddegigt

Vi tilbyder specialiserede behandlingsprogrammer, som er udformet til at reducere smerter og inflammation samt forbedre mobiliteten i leddene for patienter med leddegigt. Vores fysioterapeuter anvender en række effektive teknikker, herunder manuel terapi, øvelser og rådgivning om livsstilsændringer, der kan hjælpe med at håndtere symptomerne på leddegigt mere effektivt.

Leddegigt behandles med medicin, men med grundig vejledning og fysioterapeutiske behandlingsformer, kan man bidrage til at holde smerter og gener på afstand. Således kan man nemlig forebygger symptomerne, hvilket muliggør, at personer med leddegigt i endnu længere tid kan opretholde en forholdsvist normal hverdag med arbejde, sociale aktivitet, en aktiv livsstil og meget andet.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Hvis du sidder med spørgsmål til, hvordan et konkret behandlingsforløb for dig kunne se ud, eller hvordan fysioterapi bruges i forbindelse med behandling af leddegigt, så hører vi meget gerne fra dig.

Vi er dedikerede til at tilbyde den bedste behandling og støtte til vores patienter med leddegigt. Kontakt os og book en tid hos en af vores erfarne terapeuter og få en tilpasset behandlingsplan.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe til os på 33 13 40 85, hvis du har spørgsmål.

Telefon tider​

Mandag​ - tordag

9.00 - 11.30

13.00 - 14.00

Fredag​

9.00 - 12.00

Åbningstider

Mandag​

8.00 - 18.00

Tirsdag​

8.00 - 18.00

​​​Onsdag​

8.00 - 18.00

Torsdag​

8.00 - 18.00

Fredag​

8.00 - 14.00

Lørdag og søndag​

Lukket​

KLINIKKEN BORGERGADE I/S KLINIK FOR FYSIO​

Borgergade 20

1300 København K

- Find vej med Google Maps

CVR: 43382187​

Telefon: 33 13 40 85

E-mail: fys.borgergade@mail.dk