Vi hjælper dig på vej

GLA:D genoptræning i det inde København

Hvad er GLA:D træning?

GLA:D står for "Godt Liv med Artrose i Danmark" og er et evidensbaseret træningsprogram designet til at hjælpe personer med slidgigt i hofte og knæ. Programmet fokuserer på at forbedre hverdagsaktiviteter og reducere smerte gennem målrettede øvelser.

Programmet er udviklet af Gigtforeningen, og vi er registrerede hos dem som autoriserede udbydere af forløb med GLA:D genoptræning. Vi tilbyder vores genoptræningsforløb for gigtpatienter her i vores klinik, som ligger i Borgergade i København K.

Hvordan fungerer GLA:D genoptræning?

GLA:D genoptræning er et forløb, hvor du både modtager træning og instrueres i øvelser, som kan medvirke til at holde smerterne nede, mens din kropsstyrke og mobilitet vedligeholdes. Forløbet handler dog også om patientuddannelse, og du vil derfor også få en større viden om, hvordan slidgigt påvirker din krop, og hvad du selv kan gøre for at opretholde dine kropslige funktioner.

Vi tilbyder GLA:D genoptræningsprogrammer under vejledning af certificerede fysioterapeuter. Behandlingen starter med en grundig evaluering af din tilstand, hvorefter et personligt træningsprogram bliver udviklet. Træningen består af en kombination af øvelser, som du udfører under vejledning i klinikken, og nogle øvelser, du kan lave derhjemme. Disse øvelser er specifikt udvalgt for at styrke musklerne og forbedre mobiliteten i leddene, hvilket hjælper med at mindske symptomerne på artrose.

Tilmeld dig GLA:D genoptræning her hos os

Er du interesseret i at forbedre din livskvalitet og opnå længerevarende lindring af symptomerne på slidgigt? Så skal du ikke tøve med at kontakte os for at starte til GLA:D genoptræning. Vores hold af dedikerede fysioterapeuter er klar til at assistere dig gennem dit skræddersyede GLA:D program. Book en tid online eller ring til os for at få mere information om, hvordan du kan komme i gang.

Book din tid online

Du er også meget velkommen til at ringe til os på 33 13 40 85 for at booke tid.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at ringe til os på 33 13 40 85, hvis du har spørgsmål.

Telefon tider​

Mandag​ - tordag

9.00 - 11.30

13.00 - 14.00

Fredag​

9.00 - 12.00

Åbningstider

Mandag​

8.00 - 18.00

Tirsdag​

8.00 - 18.00

​​​Onsdag​

8.00 - 18.00

Torsdag​

8.00 - 18.00

Fredag​

8.00 - 14.00

Lørdag og søndag​

Lukket​

KLINIKKEN BORGERGADE I/S KLINIK FOR FYSIO​

Borgergade 20

1300 København K

- Find vej med Google Maps

CVR: 43382187​

Telefon: 33 13 40 85

E-mail: fys.borgergade@mail.dk